Energia és karbon tanácsadás

energia-tanacsadasA folyamatosan emelkedő energiaárak, az egyre fontosabbá váló környezetvédelmi megfontolások – és a szigorodó törvényi szabályozások – időszakában magasan képzett és tapasztalt szakemberekre van szükség. Olyanokra, akik képesek megtalálni a leggazdaságosabb energetikai megoldásokat a CO2 kibocsátás és az energiafogyasztás csökkentése mellett.

Az ENER-G csoport tagjai hosszú évek óta figyelemmel kísérik és követik ezt a tendenciát. Szolgáltatásaik széles skálájával szolgálják ki a különböző szervezetek és vállalkozások beruházási igényeit, rövid időn belül megtérülő, környezetbarát energetikai rendszerek telepítésével.

Energia és karbon gazdálkodás

A hatékony energia és CO2 gazdálkodás egyre fontosabbá válik mindazok számára, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben is a csúcsra törekszenek. Az ENER-G Zrt. által kidolgozott energiagazdálkodási és CO2 gazdálkodási stratégia segítségével a különböző méretű vállalkozások is kordában tudják tartani a széndioxid kibocsátásukat. Ez a megoldás nem csak a környezeti terhelést és a költségeket csökkenti, hanem nagyban hozzájárul a vállalkozások jó hírének megteremtéséhez.

Keressen bennünket, hogy az Ön vállalkozása számára is kidolgozhassunk egy személyre szabott, minden szempontot kielégítő, hatékony stratégiát! Kapcsolatfelvétel»

Törvényi megfelelőség

Tanácsadóink nem csak a magyar környezetvédelem törvényi szabályozásait, hanem az európai és a világtendenciák ismeretében is napra kész tudással rendelkeznek. Ez garantálja a meglévő és leendő partnereink számára, hogy az alkalmazott rendszereik minden törvényi előírásnak és ajánlásnak megfelelnek, és így a pénzügyi kockázatuk a minimálisra csökken.

Épületek energiahatékonysága

Ma már nem csak a lakó, hanem az ipari épületek energiahatékonyságának növelése is mindennapos igény a CO2 kibocsátás csökkentése mellett. Szaktanácsadóink ebben az esetben is az Ön rendelkezésére állnak, akár új, akár régi épület energiahatékonyságának a növelésére van igény.

Megújuló energia szaktanácsadás

A megújuló energiaforrások alkalmazási lehetőségének felkutatása, a célnak megfelelő technológiák alkalmazhatósága alapvető kérdés az energiatermelés gazdaságossá tételénél. Szakemberink egyedi megoldásokat dolgoznak ki az Ön számára, amelyek leginkább illeszkednek a lehetőségeihez. Vállaljuk továbbá a teljes projekt lebonyolítását a termékek kiválasztásától a beszerzésen keresztül az üzembe helyezésig, sőt, akár az üzembe tartást is.

Jelezze beruházási igényét időben, hogy megfelelően fel tudjuk készteni rá!  Kapcsolatfelvétel»

Vízgazdálkodási tanácsadás

A költségcsökkentés egy másik fontos területe a vízmegtakarítás. A vízfelhasználás optimalizálásával jelentős költségcsökkenés érhető el amellett, hogy ezzel a vízfelhasználás környezetre gyakorolt negatív hatása is csökkenthető. 

Megfelelő vízgazdálkodási szakember hiány esetén keressen bennünket!  Kapcsolatfelvétel»

Projekt tervezési tanácsadás

Egy projekt tervezési tanácsadás esetében a teljes körű szolgáltatás az Ön számára azt jelenti, hogy az ENER-G Zrt. a tervezés mellett felelősséget vállalunk a környezetvédelmi engedélyeztetés és jogi adminisztrációs munkák elvégzéséért is. A növekvő energetikai szükségletek kielégítése érdekében projektjeinkben az Ön lehetőségeihez alkalmazkodó, legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. 

Az Ön rendelkezésére is álló szaktudásunk lefedi a biomassza, a biogáz alapú energiatermelés,  a kisméretű vízi erőművek, a napelemek, a gázturbinák, a kogenerációs és trigenerációs berendezések, a szélerőművek, az ipari-, a távfűtési és hűtési rendszerek, valamint az üzemanyag-kezelés teljes vertikumát.

Bármelyik területen is merül fel igénye, várjuk jelentkezését!  Kapcsolatfelvétel»

Kapcsolódó anyagok