Megújuló hűtési és fűtési megoldások

Megújuló energetikai rendszereink, mint például a környezet energiáját hasznosító hőszivattyúk, jelentős megtakarítást hozhatnak mind az energiafogyasztás, mind a CO² kibocsátás terén is, háztartási és kereskedelmi alkalmazásokban egyaránt.

Az Európában hozzáférhető hőszivattyús technológiák legszélesebb választékával, az ENER-G komplett fűtő és hűtő rendszereket biztosít ügyfelei számára minden szektorban. Négy vezető gyártóval kiépített üzleti kapcsolataink lehetővé teszik számunkra a megfelelő technológia kiválasztását, az adott ügyfél igényeihez igazodva.
Az ENER-G célja a maximális ügyfél-elégedettség elérése, ahol szolgáltatásaink az elvárásokat felülmúlják.

Hőszivattyús rendszereink a talaj, a levegő és a víz energiáját egyaránt képesek hasznosítani, villamos energia vagy földgáz üzemben.

Talajból nyert energia

A felszín alatti talajrétegek relatív állandó hőmérsékletét hasznosítva a geotermikus hőszivattyú rendszerek nagy hatékonysággal alkalmazhatók épületek hűtésére és/vagy fűtésére.

Gáz abszorpció

A gáz abszorpciós hőszivattyúk földgázzal üzemelnek és a környező levegőből vagy a talajból nyerik a megújuló energiát, kimagasló CO² kibocsátás-csökkentést és költségmegtakarítást eredményezve.

Levegőből nyert energia

Ezek a hőszivattyúk a környező levegőből nyerik az energiát, mellyel hőenergiát, meleg vizet és hűtési energiát képesek termelni.

Vízkör

A hőelvonás vagy hőleadás céljából vízkört hasznosító víz-levegő hőszivattyú rendszerek hatékony fűtő és hűtő megoldást nyújtanak.

Rendszerkombinációk

A kogeneráció és a hőszivattyúk kombinációja esetén a kogenerációs berendezés által termelt villamos energia működteti a hőszivattyút, míg az épület fűtését és hűtését a kogenerációs berendezés és a hőszivattyú együttes teljesítménye biztosítja. A fenntartható technológiák ilyen jellegű kombinált alkalmazása még nagyobb hatékonyságot és még több CO² megtakarítást eredményez.

Szervizszolgáltatások

Ügyfeleink egyéni igényeihez alakított rugalmas garanciális és szervízszolgáltatásokat kínálunk. A bővített garancia valamint a karbantartási szolgáltatások széles választéka biztosítja, az általunk telepített hőszivattyú rendszerek megbízható és hatékony üzemeltetését teljes élettartamuk során.