ENER-G gázmotorok

3763_1_bAz ENER-G gázmotorok 1980 óta vannak jelen a kapcsolt energiatermelés területén. Az ENER-G cégcsoport tagjai pedig a tervezéstől a hosszú távú üzemeltetésig támogatja partnereiket a hatékony üzemeltetés elérésében.

Az ENER-G gázmotorok termékpalettája

Miért ENER-G gázmotor?

  • A saját gyártás és a szolgáltatáscsomagjaink egyedi kombinációja tesz bennünket egyedülállóvá a gázmotoros kiserőművekkel foglalkozó vállalkozások között.
  • Az általunk nyújtott előnyök kimagaslóak, mind pénzügyi, mind üzemeltetési és környezetvédelmi területen.
  • Vezető helyen vagyunk a fenntartható fejlődést és környezetvédelmet szolgáló technológiákban.
  • Cégünk pénzügyi stabilitása hosszú távú biztonságot jelent.
  • Folyamatos kutatásainknak és fejlesztéseinknek köszönhetően mindig a legújabb energetikai technológiákat tudjuk kínálni.

Értékesítés és műszaki megoldás: Az ENER-G cégcsoporton belül rendkvül szoros az együttműködés. Az értékesítéssel foglalkozó és a műszaki területen dolgozó szakemberek szorosan együttműködnek, hogy a legkedvezőbb megoldásokat találják meg. A megvalósíthatósági tanulmány, az átfogó helyszíni felmérések mind azt a célt szolgálják, hogy pontos képet sikerüljön alkotni a lehetőségekről és a megoldás találkozzon az igényekkel.

Tervezés: Tervezőink feladata, a korszerű CAD rendszerek segítségével, az adott körülményeknek legjobban megfelelő kogenerációs megoldás megtervezése. A projekt megvalósulása előtt részletes tervrajzot készítenek a telepítés helyéről és a csatlakozásokról. Ezzel csökkenthető a telepítési költség és növelhető az üzemidő alatti megtakarítás.

Termelés: A manchesteri központunkban, 12 000 m2-en történik a legmagasabb előírásoknak megfelelő gyártás. Korszerű vizsgálati módszereinknek köszönhetően ügyfeleink egy már előre tesztelt terméket kapnak.

Projektmenedzsment: Mérnökeink együtt dolgoznak az ügyféllel, az építészekkel és a kivitelezőkkel, hogy megfelelően részletes információkat nyújtsanak a gázmotor megfelelő telepítéséhez.