Üzemeltetés és karbantartás

Minden ENER-G által üzembe helyezett rendszerre, ideértve a kapcsolt energiatermelő berendezéseket, az energia központokat, hőközpontokat, klímatechnikai rendszereket és biogáz hasznosító berendezéseket. Vállaljuk a hosszú távú üzemeltetést és karbantartást a régióban.
 
Rugalmas hozzáállásunk lehetővé teszi hogy sztenderd karbantartási szerződéseink mellett ügyfélre szabott szolgáltatáscsomagokat is kínáljunk. Üzemeltetési és karbantartási szolgáltatásaink más által üzembe helyezett rendszerekre vonatkozóan is elérhetők, amelyeket magasan képzett szervizmérnök csapatunk a hét 7 napján, napi 24 órában szolgál ki.
 
Tevékenységünkkel garantáljuk az elvárásoknak megfelelő üzembiztonságot, illetve a rendszer elvárt hatásfokát, teljesítményét. Az eszközök élettartama meghosszabbítható jó minőségű karbantartás és rendszeres ellenőrzés által. Távfelügyeleti rendszereink segítségével, az esetleges hibákat azonnal észleljük és a lehető leggyorsabban javítjuk.
 
Üzemeltetési és szervizszolgáltatásunkhoz számítógéppel támogatott, modern létesítménygazdálkodási (CAFM) rendszer alkalmazunk. A rendszer központi adatbázisban tárolja a berendezések adatait, valamint a karbantartási tevékenységet, amely elősegíti a karbantartási események és költségek tervezését, illetve nyomon követését.
 
A HelpDesk funkción keresztül a hibák web-en keresztül jelenthetők, így egyszerűbb és gyorsabb a hibajavítás és az alkatrészlista kezelése. Ennek köszönhetően az üzemeltetett rendszerek állapota és gazdaságossága hosszútávon fenntartható, amely biztonságot garantál ügyfeleink számára. Rendszereinket magas műszaki színvonal, megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi. A kiemelkedő minőségű munka garanciájaként 1997 elején megszereztük az EN ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítványt.
 
Kutatás és fejlesztés A kutatás és termékfejlesztés mellett való elkötelezettségünk eredményeként, rendszereink mindenkor a legkorszerűbb technológiát ötvözik a jól bevált és kipróbált megoldásokkal.